PRO OPTIKA Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén
szechenyi2020

Kártyaszabályzat

Pro Optika Hűségkártya szabályzat

A Hűségkártyával a vásárló a Pro Optika Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

0-25.000 Ft összegű összes vásárlási értékig, minden vásárlás után 3% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

25.001-50.000 Ft összegű összes vásárlási értékig, minden vásárlás után 5% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

50.001 Ft összegű összes vásárlási érték felett, minden vásárlás után 7% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

A kártya tulajdonosnak születésnapját követő 1 hétben a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal 10% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásából, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A Pro Optika Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Pro Optika Kft. fenntartja a jogot, hogy további hűségkártya illetve törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

A Pro Optika Hűségkártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 500 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán (www.facebook.com/prooptika.kapuvar) és a Kibocsátó honlapján (www.prooptika.hu) tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Pro Optika facebook oldalán (http://www.facebook.com/prooptika.kapuvar),valamint honlapunkon (www.prooptika.hu), és személyesen a Pro Optika üzleteiben.

Kártya aktiváláskor 300 pont=300 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján, melyet legközelebb üzletünkben levásárolhat.

Ajándékkártya

A befizetett összeg a Hűségkártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye

Pro Optika 9300 Csorna, Mártírok tere 5/5.

Pro Optika 9330 Kapuvár, Fő tér 17.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon ((0036) 96 240-054) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk:

Pro Optika Kft.

9330 Kapuvár, Fő tér 17.

9300 Csorna, Mártírok tere 5/5

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Pro Optika Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Hűségkártya programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Pro Optika Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Pro Optika Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Pro Optika Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

Elérhetőségek

Telefonszám: (0036) 96 240 054

E-mail: info@prooptika.h