PRO OPTIKA Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén
szechenyi2020

Visioffice

Kép

A visioffice berendezés segítségével végezhető el a mindössze fél percet igénybe vevő 3D szemmérés, mellyel akár 5x precízebb látás érhető el (bővebb információt a 3D szemmérés menüpont alatt talál).

Ezenkívül számos hasznos egyéb funkcióval rendelkezik:

Akinek rosszabb a látása, szemüvegkeret próba közben nem látja magát jól a tükörben, hogy fest a kiválasztott szemüvegkerettel. A visioffice négy különböző videót készít a felpróbált szemüvegkeretekkel, majd Ön a saját szemüvegével megtekintheti magát a monitoron. Tapasztalataink alapján így sokkal könnyebb a döntés és egy igazán előnyös keretet sikerül választani.

A visioffice képes tized milliméteres pontossággal meghatározni, hogy Ön a választott szemüveg mely pontján néz ki, milyen szögben helyezkedik el szeméhez képest a szemüvegkeret. Ezen digitalizált adatok felhasználásával az eddigieknél sokkal pontosabb szemüveg készíthető el, a hozzá kapcsolt precíziós csiszológépünk segítségével.

A készülék rengeteg bemutató ábrát, videót tartalmaz melyek segítségével, bemutathatjuk a különböző látásjavítási lehetőségeket, legyen szó lencsetípusokról, színezésekről vagy rétegekről. Így laikus számára is könnyen érthetővé válnak a különböző lehetőségek előnyei ill. hátrányai.