PRO OPTIKA Kft. versenyképességének növelése technológiai innováció révén
szechenyi2020

Szemüveg

Szemüvegkeret

Kép

Üzletünkben több száz fajta szemüvegkeret közül választhat az egyszerű kedvező árútól a világmárkákig. A kínálat a divatnak és igényeknek megfelelően, folyamatosan változik.Ebből az óriási választékból nem egyszerű megtalálni a megfelelőt. A szemüvegkeret kiválasztásában munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, hogy az Ön arcához, egyéniségéhez lehető legjobban illő, a felírt szemüveglencse paramétereihez megfelelő szemüveget sikerüljön megtalálni.

Csak neves gyártók, minőségi szemüvegkereteit forgalmazzuk, melyekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Természetesen 1 éven túl is biztosított az alkatrész- utánpótlás.

Szemüveglencse

Kép

Ha sikerült a szemüvegkeret választása, következhet a szemüveglencse megtalálása. A szemüveglencse a szemüveg „lelke”, amelyből szintén óriási a kínálat. Anyagát tekintve kétféle lehet: az üveg manapság háttérbe szorult, a műanyag lencsék iránt egyre inkább nő az igény, ami annak köszönhető, hogy nem törnek, könnyűek és a mai modern keretekhez jobban illeszthetőek. A lencsék lehetnek távoli, olvasó, bifokális, multifokális vagy egyéb speciális kialakításúak.

Manapság a karc és tükröződés mentes réteg „alapnak” számít, ezen túl, lehet fényre sötétedő vagy a legkülönfélébbre színezett. Mielőtt végleges döntést hozna, speciális 3D-s lencse szimulátorunk segítségével megmutatjuk milyen vastag lesz elkészült szemüvege. Ennek ismeretében dönthet egy másik fajta lencse mellett is. A lencsék nagy múltú, neves szemüveglencse gyártó cégektől származnak, minőségi garanciával.